ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomakaron kolanka 1 szklanekroszponka 0,5 szklanekliście raddicchio według uznaniasałata kędzierzawa 0,5 sztukrzodkiewka 1 pęczekoliwa 4 łyżek stołowychsok z cytryny 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Ugotowany na półtwardo makaron przelać zimną wodą i osączyć.Oczyszczone, osuszone sałaty porwać na mniejsze kawałki i ułożyć w salaterce. Oczyszczone rzodkiewki pokroić na plasterki. Wymieszać makaron z sałatami i rzodkiewkami.Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić solą oraz pieprzem i polać sałatkę.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: