Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
pory 2 sztuk
pieczarki marynowane (słoiczek)1 sztuk
papryka marynowana (słoik)1 sztuk
majonez 1 sztuk
jajka (ugotowane)5 sztuk
pieprz według uznanialiście
sałaty według uznania
natka pietruszki według uznaniaWykonanie:Duże, oczyszczone
pory (białą część) przekroić na 4 części i sparzyć wrzątkiem, aby były miękkie. Osączoną
paprykę oraz
pieczarki drobno pokroić. Obrane
jajka pokroić w drobną kosteczkę. Miękkie, osaczone
pory również drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z
majonezem i doprawić do smaku
pieprzem. Gotową
sałatkę przełożyć do salaterki wyścielonej listkami umytej, osuszonej
sałaty i udekorować
natką pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajSałatkiWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: