Wykonanie
« Powrót  Porterówka

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
piwo porter 0,5 litrów
cukier 200 gramów
cukier waniliowy 1 łyżek deserowychlaska
cynamonu 0,5 sztuk
goździki 2 sztuk
ziele angielskie według uznaniaskórka z
pomarańczy wysuszona 0,25 sztuk
spirytus 0,25 litrówWykonanie:Zagotować
piwo z
cukrem oraz
cukrem waniliowym i przyprawami. Ostudzone wymieszać ze
spirytusem i przecedzić. Rozlać do butelek.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
AlkoholeKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: