ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokiełbasa 1,5 kilogramówpiwo 1,5 szklanekczosnek 2 ząbkijałowiec 0,5 łyżek deserowychskórka z pomarańczy - otarta 0,5 sztukWykonanie:Marynata: wymieszać piwo z rozdrobnionym czosnkiem, jałowcem oraz skórka pomarańczową.Podzielone na porcje kiełbaski ponacinać w kratkę, włożyć do marynaty i odstawić na 2 godziny do lodówki.Osączone piec w rozgrzanym grillu ok. 30 minut, często obracając i smarując marynatą.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: