ßßß Cookit - przepis na Kiełbaski w piwnej marynacie

Kiełbaski w piwnej marynacie

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 8
(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
kiełbasa 1,5 kilogramów
piwo 1,5 szklanek
czosnek 2 ząbki
jałowiec 0,5 łyżek deserowych
skórka z pomarańczy - otarta 0,5 sztuk
Wykonanie:
Marynata: wymieszać piwo z rozdrobnionym czosnkiem, jałowcem oraz skórka pomarańczową.
Podzielone na porcje kiełbaski ponacinać w kratkę, włożyć do marynaty i odstawić na 2 godziny do lodówki.
Osączone piec w rozgrzanym grillu ok. 30 minut, często obracając i smarując marynatą.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Grilla
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11770/Kielbaski-w-piwnej-marynacie