Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kiełbasa 1,5 kilogramów
piwo 1,5 szklanek
czosnek 2 ząbki
jałowiec 0,5 łyżek deserowychskórka z
pomarańczy - otarta 0,5 sztukWykonanie:Marynata: wymieszać
piwo z rozdrobnionym
czosnkiem, jałowcem oraz
skórka pomarańczową.Podzielone na porcje
kiełbaski ponacinać w kratkę, włożyć do marynaty i odstawić na 2 godziny do lodówki.Osączone piec w rozgrzanym grillu ok. 30 minut, często obracając i smarując marynatą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: