Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopaczka „Kiełbasek mazurskich” wędzonych ZM Pekpol 1 sztukśrednie
cebule 2 sztuk
czosnek 1 sztuk
piwo 0,5 litrówtacki do grillowania 1 sztukWykonanie:
Cebulę lub
czosnek posiekaj na drobne kawałeczki.
Kiełbaski ułóż na tackach a gdy delikatnie się zarumienią posyp
cebulą lub
czosnkiem. Polej
kiełbaski piwem. Po kilku minutach, gdy
piwo odparuje powtórz czynność. Grilluj tak długo, aż
kiełbaski się zarumienią.Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: