ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomięso z dzika 500 gramówcebula 3 sztukpomidory 3 sztukczosnek 3 ząbkiwino czerwone 1 szklanekWykonanie:Do naczynia rozgrzanego włóż kawałki mięsa i piecz równo z każdej strony około 5 minut, aż się zrumieni. Zmniejsz temperaturę. Włóż cebule i czosnek, przykryj pokrywką i piecz 15 minut. Po upływie przeznaczonego czasu dodaj pozostałe składniki i piecz kolejne 15 minut. Na koniec wlej czerwone wino i wymieszaj.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: