Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
mięso z dzika 500 gramów
cebula 3 sztuk
pomidory 3 sztuk
czosnek 3 ząbki
wino czerwone 1 szklanekWykonanie:Do naczynia rozgrzanego włóż kawałki
mięsa i piecz równo z każdej strony około 5 minut, aż się zrumieni. Zmniejsz temperaturę. Włóż
cebule i
czosnek, przykryj pokrywką i piecz 15 minut. Po upływie przeznaczonego czasu dodaj pozostałe składniki i piecz kolejne 15 minut. Na koniec wlej
czerwone wino i wymieszaj.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: