ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojajka 2 sztukśmietana 1 łyżek deserowychser żółty 1 łyżek deserowychkiełbaski 2 sztukmasło 2 łyżek stołowychpomidor 1 łyżek stołowychsól według uznaniaWykonanie:Małe kiełbaski lub parówki na obu końcach ponacinać na krzyż i obsmażyć na łyżce masła. Rozmieszać jajka ze śmietaną i startym serem, doprawić solą. Na patelni rozpuścić pozostałe masło, wlać jajka, mieszając, smażyć, aż się zetną. Gotowa jajecznicę i kiełbaski przełożyć na talerz i posypać jedną łyżką obranego, pokrojonego w kostkę pomidora.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z MięsaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: