Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
śmietana 1 łyżek deserowych
ser żółty 1 łyżek deserowych
kiełbaski 2 sztuk
masło 2 łyżek stołowych
pomidor 1 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:Małe
kiełbaski lub
parówki na obu końcach ponacinać na krzyż i obsmażyć na łyżce
masła. Rozmieszać
jajka ze
śmietaną i
startym serem, doprawić
solą. Na patelni rozpuścić pozostałe
masło, wlać
jajka, mieszając, smażyć, aż się zetną. Gotowa jajecznicę i
kiełbaski przełożyć na talerz i posypać jedną łyżką obranego, pokrojonego w kostkę
pomidora.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: