Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
krewetki mrożone 250 gramów
czosnek 2 ząbki
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
szynka surowa 200 gramów
oliwa 4 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:Przelane na sicie wrzątkiem
krewetki osączyć.
Szynkę pokroić w paski. Oczyszczony
czosnek rozetrzeć z
solą i
pietruszką. W
czosnku obtoczyć
krewetki i każdą owinąć ciasno w pasek
szynki. Na patyczki do szaszłyków nadziewać po 5
krewetek. Posmarować
oliwą i ułożyć na ruszcie. piec po 5 minut z każdej strony.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!
Owoce morzaPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: