Wykonanie
« Powrót  Opis:Amerykańska kanapka.
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
chleb tostowy 12 sztuk
sałata lodowa 1 sztuk
pomidory 4 sztuksos remulage 4 łyżek stołowych
bekon 4 plastry
pierś indyka 300 gramów
masło 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Mięso pokroić na 8 plastrów i usmażyć na
maśle na zloty kolor. Na tym samym tłuszczu usmażyć na chrupko
bekon. Oczyszczone listki
salaty osączyć. Umyte
pomidory pokroić w plastry. Z
chleba przygotować tosty. Podpieczone kromki posmarować
sosem remoulade lub
majonezem. Na 4 położyć połowę
pomidorów, po 2 plastry usmażonej piersi i przykryć tostem. Na nim ułożyć
bekon i
sałatę, resztę
pomidorów i przykryć tostem. Każdy sandwicz przekroić po przekątnej.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: