ßßß Cookit - przepis na • maszynka do mielenia mięsa

• maszynka do mielenia mięsa

nazwa

Składniki

Wykonanie

Model ten wyposażony jest w maszynkę do mielenia mięsa oraz mikser o pojemności 1 litra do przygotowania koktajli.
Dzięki rozdrabniaczowi z 3 tarczami ze stali szlachetnej można w nim siekać warzywa na plasterki i wiórki różnej grubości. Hak, końcówka do ubijania i końcówka do mieszania pozwolą przygotować różnorodne ciasta: gęste na chleb, bułki, ciasta kruche, a także puszystą bitą śmietanę. Składniki na ciasto można wyrabiać w misie ze stali szlachetnej o pojemności do 3,9 l. Bosch dba nie tylko o urozmaicone, zdrowe posiłki. Elementy wyposażenia robota kuchennego wykonane ze stali szlachetnej nie wpływają na smak i jakość przygotowanej żywności. Poza tym są trwałe i niezwykle łatwe w czyszczeniu – bez problemu mogą być myte w zmywarce. Ogromną zaletą tego robota jest możliwość dokupienia dodatkowego wyposażenia takiego jak wyciskarka do cytrusów czy przystawka do przygotowywania lodów.
Robot kuchenny ProfiMixx 46 electronic MUM 4675EU
Moc: 550 W
Kolor: biały
Wymiary (wys. x szer. x gł.): 265 x 265 x 305 mm
Wyposażenie podstawowe:
misa ze stali szlachetnej z pokrywą chroniącą przed rozpryskiwaniem
końcówka do ubijania
końcówka do mieszania
hak do zagniatania ciasta
pojemnik na tarcze i końcówki
mikser
rozdrabniacz do warzyw i owoców z trzema rodzajami tarcz tnących (5 funkcji):
- tarcza dwustronna do krojenia na plasterki (grubo i drobno)
- tarcza dwustronna tnąca na wiórki (grubo i drobno)
- tarcza do drobnego tarcia
Komfort użytkowania:
Wielofunkcyjne ramię ze specjalną przekładnią i trzema rodzajami napędu
4-stopniowa regulacja prędkości max. 12 . 250 obr./min
Moc przerobowa: do 1 kg mąki + dodatki
Gumowe końcówki zapewniające stabilną pracę urządzenia
Ochrona przed przeciążeniem urządzenia
Możliwość indywidualnej rozbudowy
Sugerowana cena detaliczna: 899 zł
Bliższe informacje:
IRMEDIA
ul. Chełmska 21
00-724 Warszawa
tel. (22) 840-99-70, 71
fax (22) 840-99-72
[email protected]
www.bosch-agd.pl
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/news/66