Wykonanie
            
Moim dzieciom zachciało się "kejka" więc go zrobiliśmy:)Szybki,kolorowy i smaczny-idealny dla dzieci (które,tak na marginesie,same mogą go udekorować).Potrzebujemy tylko silikonowej foremki w ksztłcie misia no i kilku składników do wykonania 
biszkoptu i jego dekoracji:)Składniki:3 
jajka1/2 szklanki 
cukru3/4 szklanki 
mąkiPolewa czekoladowa:1/3 kostki 
margaryny Kasia4 łyżki 
cukru2 łyżki 
mleka3-4 łyżki 
kakaokolorowa masa cukrowaforemka w kształcie misiaForemkę smarujemy 
masłem,posypujemy 
kaszką manną.W misce ubijamy całe 
jajka,stopniowo dosypujemy 
cukier,cały czas ubijamy do powstania białej,puszystej masy.Do ubitej masy jajecznej dosypujemy stopniowo 
makę,delikatnie mieszamy cały czas łyżką.Gotową masę przelewamy do foremki,foremkę wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni C piekarnika.Pieczemy przez ok 30 min.Upieczony 
biszkopt delikatnie wysuwamy z foremki.Przygotowujemy polewę:w małym rondelku rozpuszczamy 
margarynę z 
cukrem,dodajemy 
mleko i na końcu 
kakao.Wszystko dokładnie mieszamy pamiętając by nie dopuścić do zagotowania się masy.Z kolorowej masy cukrowej formujemy oczy,nosek i łapki misia-(mamy bardzo ułatwione zadanie ponieważ na 
biszkopcie,dzięki foremce, po upieczeniu "odcisną" się te części) i układany je w poszczególnych miejscach.Na końcu wlewamy lekko przestudzoną polewę do rękawa cukierniczego i malujemy kontury misia.Ozdabianie 
biszkoptu należało do mojego sześciolatka,miał przy tym bardzo dużo radosci a misiu bardzo moim dzieciom smakował:)