ßßß Cookit - przepis na Makrela z serkiem i papryką

Makrela z serkiem i papryką

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 10
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
makrela wędzona 1 sztuk
serek homogenizowany naturalny 250 gramów
czosnek granulowany według uznania
papryka czerwona 1 sztuk
papryka żółta 1 sztuk
rzeżucha według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Wyfiletowaną makrelę podzielić na dzwonka (ok. 10 sztuk). Serek, mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem i łyżeczką czosnku. Kawałki ryby ułożyć na półmisku, na każdym położyć łyżeczkę serka, paseczki cienko pokrojonej papryki oraz rzeżuchę.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Ryb
Potrawy z serem
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12001/Makrela-z-serkiem-i-papryka