ßßß Cookit - przepis na Papryka faszerowana serem

Papryka faszerowana serem

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
papryka żółta 3 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
ser rokpol 100 gramów
czosnek 2 ząbki
przyprawa ziołowa grillowa 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Papryki umyć i osuszyć. Z papryk żółtych ściąć wierzchy na 1/2 wysokości i usunąć gniazda nasienne. Wierzchy pokroić w małą kostkę. oba sery utrzeć na jednolitą gładką masę. Dodać zmiażdżony czosnek, oczyszczoną pokrojoną czerwoną paprykę oraz posiekany szczypiorek. Farsz doprawić do smaku solą, pieprzem oraz przyprawą. Papryki napełnić farszem i schłodzić w lodowce.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Jarzyny i Pasztety weg.
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11668/Papryka-faszerowana-serem