Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
pieprz według uznania
sól według uznania
oliwa według uznania
ser 3 łyżek stołowych
twarożek 150 gramów
jajka 4 sztuk
mleko 4 łyżek stołowychmaso 30 gramów
szpinak 500 gramówWykonanie:
Szpinak rozmrozić we wrzątku i gotować parę minut na niewielkim ogniu, odcedzić. Następnie udusić na
maśle, doprowadzić
solą i
pieprzem, ostudzić. Wymieszać z
twarogiem przetartym przez sito, tartym
serem,
żółtkami,
mlekiem i na koniec z ubitymi na sztywną pianę
białkami z dodatkiem szczypty
soli. Smażyć.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia WłoskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: