ßßß Cookit - przepis na Sałatka żydowska

Sałatka żydowska

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor Magazyn Kuchnia
Fot. Arkadiusz Ścichocki
Poziom trudności: łatwe
Region: kuchnia żydowska
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (0 głosów)
Sałatka żydowska - składniki:
4 ugotowane na twardo jajka
5 ugotowanych w mundurkach ziemniaków
2 cebule
odrobina szczypiorku
Oraz:
1/2 słoiczka majonezu
sól
pieprz
Sałatka żydowska - sposób przygotowania: Obierz jajka i ziemniaki, pokrój je w kostkę. Cebulę i szczypiorek posiekaj. Wszystko wymieszaj z majonezem, przypraw solą i pieprzem. Wstaw na 20 minut do lodówki.
Solidne sałatki z majonezem
gotowania ryżu Sprawdź ceny ? Sprawdź ceny ? Sprawdź ceny ? źródło: Okazje.info Tę prostą sałatkę przygotujesz w naprawdę ekspresowym tempie. Aby ją nieco urozmaicić, możesz dodać do niej na przykład pokrojone w plasterki pieczarki lub grzybki marynowane. Sałatka żydowska 4
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/174940705/salatka zydowska/p