ßßß

Przygotowanie:Morszczuka umyć,osuszyć( jeśli mamy mrożone płaty uprzednio rozmrozić w mleku).Pokroić na mniejsze kawałki,natrzeć przyprawami,ułożyć w naczyniu żaroodpornym.Brokuły podzielić na mniejsze różyczki,sparzyć wrzątkiem,ułożyć na rybie.W garnku na wolniutkim ogniu roztopić serek topiony ,przelać do śmietany ,dodać posiekany koperek oraz chili.Całość dokładnie wymieszać.Sosem polać rybę,wierch posypać tartym serem.całość piec 30 min w 180st. pod przykryciem.Podawać z ulubionymi dodatkami u mnie z młodymi ziemniaczkami z koperkiem.SmacznegoPost navigation← Pierś z kaczki to zupełna nowość dla moich kubków smakowych.Mięso wychodzi soczyste o bardzo ciekawym i wyrazistym smaku.Przygotowane na słodko zaspokoi i zaskoczy nie jedno wybredne podniebienie.Zapraszam :)Tak przygotowany schab świetnie smakuje i prezentuje się na stole.Polecam na święta i rodzinne ipmrezy :) →