Nigdy bym nie pomyślała żeby wymieszać makaron ze szpinakiem i kokosem. Ten zapach! Choć nie był aż tak bardzo wyczuwalny olej w potrawie to jednak zapach unoszący się w kuchni był nie do opisania.Olejkokosowy firmy LABORATORIUM BIOOIL jest najwyższej jakości olejem z pierwszego tłoczenia, tłoczonym na zimno i nieoczyszczonym.Dzięki temu posiada typowy dla kokosa wspaniały smak i aromat oraz zachowuje występujące w nim naturalnie witaminy i minerały.Olejkokosowy jest trwały i stabilny termicznie.Doskonale nadaje się do smarowania pieczywa, gotowania czy pieczenia ciast.Składniki :* ugotowana porcja makaronu* łyżka olejukokosowego* mrożony szpinak* 3 łyżki serka śmietankowego* sól, pieprz, gałka muszkatołowa* ewentualnie wędzony łosośPrzygotowanie :Rozpuścić olej, wrzucić szpinak i poddusić razem z przyprawami. Dodać serek, łososia i wymieszać. Wyłożyć na makaron. Posypać świeżo mielonym czarnym pieprzem.Zapraszam Was do sklepu ze zdrowymi olejami oraz FB sklepu