Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Tort urodzinowy
Ciasteczka z
ciasta francuskiego »
Mięsko przepadam za nim a jeszcze jak dobrze doprawione i są w nim moje smaki to nie oddała bym za nic :)
schab 4 większe plastry
ser 4 plastry
pieczarki 2 sztuki
przyprawa ognista w młynku Kamis
sól morska Royal Brandszczypta
papryki mielonej czerwonej
jajkobułka tartaolej do smażenia
Schab rozbijamy na większe plastry . Doprawiamy każdy plaster
przyprawa ognistą z młynka solimy
solą morską i posypujemy szczypta
papryki mielonej czerwonej . Na każdy plaser
schabu kładziemy po dwa lub trzy plasterki umytej pokrojonej
pieczarki . Składamy
schab na
polowe lekko tłoczkiem brzęki tłuczemy by nam się skleiło. Maczamy w rozbełtanym
jajku a
potem w
bułce tartej i smażymy na rozgrzanym tłuszczu podajemy z czym chcecie .Nic nie poradzę uwielbiam
mięso bardziej niż
słodycze czyli jestem
mięso żerna ha ha .
poniedziałek, 25 marca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter