ßßß Cookit - przepis na Kieszonki schabowe z serem i pieczarkami

Kieszonki schabowe z serem i pieczarkami

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Tort urodzinowy
Ciasteczka z ciasta francuskiego »
Mięsko przepadam za nim a jeszcze jak dobrze doprawione i są w nim moje smaki to nie oddała bym za nic :)
schab 4 większe plastry
ser 4 plastry
pieczarki 2 sztuki
przyprawa ognista w młynku Kamis
sól morska Royal Brand
szczypta papryki mielonej czerwonej
jajko
bułka tarta
olej do smażenia
Schab rozbijamy na większe plastry . Doprawiamy każdy plaster przyprawa ognistą z młynka solimy solą morską i posypujemy szczypta papryki mielonej czerwonej . Na każdy plaser schabu kładziemy po dwa lub trzy plasterki umytej pokrojonej pieczarki . Składamy schab na polowe lekko tłoczkiem brzęki tłuczemy by nam się skleiło. Maczamy w rozbełtanym jajku a potem w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym tłuszczu podajemy z czym chcecie .
Nic nie poradzę uwielbiam mięso bardziej niż słodycze czyli jestem mięso żerna ha ha .
poniedziałek, 25 marca 2013, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2013/03/Kieszonki-schabowe-z-serem-i-pieczarkami.html