Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Przepis na pastę według diety ...Muffiny o smaku
orzechów i ... »No i jak zapowiadałam dzisiaj kieszonki
schabowe z
rukolą i
serem Coś smacznego kalorycznego i dla każdego . Nie ma w tym nic trudnego za to naprawdę jest smaczne .SKŁADNIKI:
schab 6 grubszych
ser 6 plastrów
rukola 6 małych garści tyle ile ci wejdzie do kieszonki
czosnek niedźwiedzi
Royal Brand posypujemy dosyć sporo na każdy plaster
sera z
rukoląsól morska ziołowa Kamis na każdy plaster kręcimy po 3
razy młynkiem2
jajkabułka tarta 200 gram
olej do smażeniaPRZYGOTOWANIE:
Schab pocięłam na 6 grubszych kawałków zrobiłam w nich otworki nożem prześciełam.
Ser położyłam na talerzu 6 plastrów . Na każdy plaster położyłam
rukole posypałam
czosnkiem niedźwiedzim. Wzięłam młynek z
sola morską
ziołową i przekręciłam po 3
razy na każdy plaster . Po doprawieniu każdy kawałek
sera zwinęłam w rulonik włożyłam w
schab każdy osobno. Wzięłam tłuczkiem zbiłam brzegi aby się złączyły. Rozrobiłam
jajko i przygotowałam
bułkę tarta maczałam najpierw w jaku b
potem w
bułce smażyłam na rozgrzanym
oleju z obu stron apotem jeszcze poddusiłam na małym ogniu aby kieszonki były soczyste i miękkie .
środa, 10 października 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter