Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Babka
kakaowaRóżowe
ciasteczka serduszka »Obiad czyli coś lekkiego pysznego i dobrego Kupiłam pierś z indyczki i postanowiłam zrobić roladki1 kg piersi z indyczki
sera 10 plastrów
sól morska do smaku
Royal Brandpieprz biały mielony do smaku Kamis
roszponka 100 gram
jajka 2 szt
bułka tarta 200 gram
olej do smażeniaPierś z indyczki umyłam pokroiłam na plastry rozbiłam tłuczkiem doprawiłam
sola i
pieprzem . Na każdy plaster piersi położyłam plaster
sera.
Roszponkę wyjęłam z pojemnika umyłam odkroiłam ogonki i posypałam na
ser. Zwijałam roladki i maczałam w
jajku i
bułce tartej . Smażyłam na
oleju z obu stron . Następnie dolałam
wody i dusiłam .
Ser wypływa ale to nie szkodzi robi się nam pyszny sosik :)
poniedziałek, 25 lutego 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter