Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Zupa owocowa z
makaronemSzparagowa zupa »Nie ma to jak
pierś z kurczaka z
serem i
rukoląDo tych roladek będzie potrzebne nam
pierś z kurczaka podwójna koło 800 gram
ser gouda plaster na jeden plaster piersi ( 8 mi wyszło )
sól morska cytrynowa do smaku
Royal Brandrukola 100 gram
kardamon 1 łyżeczka Kamis
pieprz biały mielony do smaku Kamis
olej do smażenia RapsoPierś pokroiłam w plastry leciutko roztłukłam doprawiłam
solą i
pieprzem i odrobiną
kardamonu mielonego . Położyłam po plasterku
sera na to
rukola i zawinęłam . Obtaczałam w
jajku i
bułce tartej smażyłam na
oleju Rapso
wtorek, 28 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter