Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Pstrąg z patelniPyszota z
makaronu i
mięsa »Polecam na Piątek i coś postnego ale bardzo smacznego
ryba kochani
rybapstrąg 1-2 sztuki
pieprz biały mielony Kamis
sól morska Royal Brand szczypta
sok z cytrynytroszkę
soli czosnkowejziemniaczki 1,1/2kg umyte obrane pokrojone w cwiartki
sólrosołek drobiowy2 szklanki gorącej
wodyZiemniaki myjemy obieramy kroimy w ćwiartki wkładamy do naczynia do zapiekania posypujemy
solą. Do 2 szklanek
wody wkładamy pokruszoną kostkę drobiową mieszamy do rozpuszczenia, zalewamy
ziemniaki i pieczemy 1.1/2 godziny w 180 stopniach mieszamy co jakiś czas by się nie przypaliły .
Rybę myjemy solimy
pieprzymy i posypujemy
solą czosnkową kroimy w dzwonka i maczamy w
mące i smażymy na złotawy kolor podajemy
rybę z
ziemniakami i
sałatką.
Ziemniaczki upiekłam w ceramicznym naczyniu
Emako Jest naprawdę superowe Podelwałam rosołkiem i piekły się równo :)
czwartek, 07 marca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter