Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Roladki z
piersi z kurczakaKonkurs kulinarny -Kupiec »Witam czas na
szparagi Dzisiaj zupa ze
szparagami500 gram
szparagi jasne
sól morska cytrynowa
Royal Brandjarzynka do smaku
olej Rapso do smażenia
śmietana 30% 200 gramZacierki:
jajkomąka tortowa 150 gram
Szparagi obrałam i pokroiłam w 2 centymetrowe kawałeczki. Podsmażyłam na patelni posypując je
płatkami soli morskiej cytrynowej . Do garnka wlałam 1/5 litra
wody włożyłam podsmażone
szparagi dodałam jarzynki do smaku. Gotowałam 20 minut
szparagi zrobiły się miękkie . Do miseczki wbiłam
jajko i dodałam
mąkę , widelcem rozbełtałam . Łyżeczka wrzucałam małe kluseczki ( zacierki) i mieszałam. Na sam koniec dodałam
śmietanę zamieszałam i po 10 minutach wyłączyłam . Zupa gotowa smacznego.
środa, 29 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter