Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Schab zapiekany z
papryką i ...Placki z
cukini i
ziemniaków »Pyszne
mięsko filet z
indyka- 8 plastrów
fileta z indyka- 8 plastrów
sera- 8 paseczków pikli-
sól morska cytrynowa do smaku
Royal Brand-
papryka mielona czerwona węgierska
Royal Brand-
pieprz biały mielony Kamis- 2
jajka-
bułka tarta 200 gram-
olej rzepakowy do smażenia1.Pierś z
indyka pokroiłam w plastry i lekko utłukłam tłuczkiem.2. Doprawiłam piersi
solą i
pieprzem oraz
papryką czerwoną mieloną.3. Plaser
sera położyłam na każdy plaster fileta oraz po paseczku pikla.4. Zawijałam pierś , maczałam w
jajku i obtaczałam w
bułce tartej , smażyłam na
oleju rzepakowym.
poniedziałek, 07 października 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter