ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoczosnek według uznaniasól morska gruba według uznaniapieprz według uznaniaoliwa extra vergie według uznaniarozmaryn - gałązki według uznaniastek wołowy w kształcie liteey T 1 sztukWykonanie:Umyty, osuszony stek wołowy w kształcie litery T upiec na grillu z gałązką rozmarynu. Ułożyć na płaskim półmisku, polać oliwą, posypać pieprzem i grubą solą morską. Półmisek udekorować gałązkami rozmarynu i ząbkami czosnku.Uwagi:Stek musi być krwisty.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: