Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ryż 20 dekagramów
mleko 1 szklanek
margaryna 1 łyżek stołowych
cukier 10 dekagramów
bita śmietana 0.5 szklanek
cukier w mączce 1 sztuk
konfitura z
wiśni według uznaniaWykonanie:Opłukany
ryż ugotować na sypko na
mleku z dodatkiem
margaryny. Gdy ostygnie - dodać
cukier i ułożyć na półmisku w kształcie piramidy lub
tortu. Oblać
śmietaną, do której należy dodać
cukier waniliowy i udekorować
konfiturami z
wiśni.Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: