ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegopiersi z kurczaka 400 gramówcebula 1 sztukśmietana 1 szklanekfix kurczak w ziołach i śmietanie 1 sztukWykonanie:Opłukane, osuszone mięso pokroić w grube kawałki (4-6 sztuk z jednej piersi). Oczyszczoną cebulę pokroić w plastry, przesmażyć na złoty kolor i zdjąć z patelni. Na tej samej patelni obsmażyć na rumiano kurczaka, dodać obsmażoną cebulę i śmietanę, dodać fix, wymieszać i gotować 4 minuty. Można podawać z kopytkami i brokułami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: