Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
piersi z kurczaka 400 gramów
cebula 1 sztuk
śmietana 1 szklanek
fix kurczak w ziołach i śmietanie 1 sztukWykonanie:Opłukane, osuszone
mięso pokroić w grube kawałki (4-6 sztuk z jednej piersi). Oczyszczoną
cebulę pokroić w plastry, przesmażyć na złoty kolor i zdjąć z patelni. Na tej samej patelni obsmażyć na rumiano
kurczaka, dodać obsmażoną
cebulę i
śmietanę, dodać fix, wymieszać i gotować 4 minuty. Można podawać z kopytkami i
brokułami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: