Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 0,5 sztuk
mieso wieprzowe mielone 500 gramów
mieta suszona 1 łyżek stołowych
jajka 2 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną
cebulę pokroić w drobną kosteczkę i wymieszać z pozostałymi składnikami. Z dobrze wyrobionej masy formować nieduże kotleciki o średnicy ok. 5 cm. Smażyć na patelni grillowanej lub domowym grillu elektrycznym. Podawać z
sosem tzatziki lub
majonezem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: