Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
czekolada w proszku 5 łyżek stołowych
gorzka czekolada 200 gramów
woda 1 szklanek
aromat arakowy 6 kropleWykonanie:
Czekoladę w proszku rozprowadzić w gorącej wodzie, dodać
gorzką czekoladę, dokładnie rozpuścić, doprawić aromatem. Podgrzać i przelać do dzbanuszka. Podawać z obranymi
owocami maczanymi w dzbanuszku z
czekoladą.Uwagi:Podawać z
bananami,
mandarynkami,
winogronem,
śliwkami.Autor: edl26Zobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: