ßßß Cookit - przepis na Fondue czekoladowe

Fondue czekoladowe

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 5
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
czekolada w proszku 5 łyżek stołowych
gorzka czekolada 200 gramów
woda 1 szklanek
aromat arakowy 6 krople
Wykonanie:
Czekoladę w proszku rozprowadzić w gorącej wodzie, dodać gorzką czekoladę, dokładnie rozpuścić, doprawić aromatem. Podgrzać i przelać do dzbanuszka. Podawać z obranymi owocami maczanymi w dzbanuszku z czekoladą.
Uwagi:
Podawać z bananami, mandarynkami, winogronem, śliwkami.
Autor: edl26
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5666/Fondue-czekoladowe