Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 70 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
cielęcina mielona 500 gramówpolędwiczka wieprzowa 1 sztuk
fix do kotletów mielonych 1 sztuk
vegeta 1 łyżek deserowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:
Mięso połączyć z
fixem i
natką pietruszki.
Polędwicę natrzeć jarzynką i
pieprzem, i usmażyć na rozgrzanym
oleju (ok. 10 minut) Z masy
mięsnej uformować prostokąt na folii aluminiowej, w środku umieścić
polędwicę i zwinąć. Do wysmarowanej formy włożyć pieczeń. Piec 50 minut. Podawać na zimno lub na gorąco.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: