Wykonanie
porcja rosołowa
mięsa (
kurczak,
indyk,
wołowina)warzywa z rosołu 2średnie
cebulenatka pietruszki mała
cukinia1-2łyżki
mąki pieprz,
vegetaKilka naleśników
Mięso oddzielamy od kości i chrząstek wyławiamy warzywa z rosołuKroimy
cebule oraz
cukinię na ćwiartki ,siekamy
pietruszkęWszystkie składniki + warzywa rosołowe oraz
przyprawy wrzucamy do malaksera i mielimy na gładką masęCałość podsmażamy na patelni można dolać troszkę rosołu chyba , że masa jest za rzadka wtedy dodajemy
mąkiJest też inny sposób zanim zmielimy masę najpierw wszystko podsmażamy oprócz ugotowanych warzywNadzienie zawijamy w naleśniki jak na krokiety i smażymy
Farsz nie musi wyglądać ma smakować :)
Bez pominięcia drastycznych scen xD
SmacznegoPs-dlaczego ten farsz jest brzydki nie muszę chyba wyjaśniać ale smakuję naprawdę dobrze nawet chomika (testowałam na zwierzętach ) :D