ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegowoda 1,75 litrówwłoszczyzna 25 dekagramówkośc 20 dekagramówpory 20 dekagramówziemniaki 25 dekagramówmasło 3 dekagramówsól według uznaniakminek 1/2 dekagramówWykonanie:ugotowac wywar z kości, warzyw i kminku. Pory obrać, pokroić, ugotować w małej ilości wody z masłem. Wywar przecedzić, ugotowac pokrojone w kostke ziemniaki. Pory połaczyć z wywarem. Podawać z masłem.Autor: agata17koZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: