Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
fasola czerwona 1 puszka
śledz 4 sztuk
cebula 1 sztuk
ogórki kwaszone 4 sztuk
czosnek 1 ząbki
pieprz według uznania
zioła prowansalskie według uznania
majonez 1 sztukWykonanie:
Fasolę, pokrojoną w kostkę
cebulę i pokrojone w kostkę
ogórki kiszone wrzucić do miski. Dodać zmiażdżony ząbek
czosnku,
pieprz i
zioła prowansalskie. Wszystko wymieszać z
majonezem. Zanurzyć płaty
śledzia i wymieszać delikatnie całość.Autor: ankatoki1980Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybKomentarze:Autor: dusiulaData: 2009-04-29Trzeba spróbować :)Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: