Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Serek wiejski 200 gramów
dymka 1 sztuk
szczypiorek 0,5 sztuk
pomidory 2 sztuk
rzodkiewki 1 pęczek
ogórek zielony 1 sztuk
pestki słonecznika 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól czosnkowa według uznaniaWykonanie:Oczyszczone warzywa drobno pokroić.
Pomidory wcześniej sparzyć i obrać ze skórki.
Serek wymieszać z rozdrobnionymi warzywami. Doprawić do smaku
solą czosnkowa oraz
pieprzem. Całość posypać pestkami. warzywa można też podawać w osobnych miseczkach.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: