ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoSerek wiejski 200 gramówdymka 1 sztukszczypiorek 0,5 sztukpomidory 2 sztukrzodkiewki 1 pęczekogórek zielony 1 sztukpestki słonecznika 2 łyżek stołowychpieprz według uznaniasól czosnkowa według uznaniaWykonanie:Oczyszczone warzywa drobno pokroić. Pomidory wcześniej sparzyć i obrać ze skórki. Serek wymieszać z rozdrobnionymi warzywami. Doprawić do smaku solą czosnkowa oraz pieprzem. Całość posypać pestkami. warzywa można też podawać w osobnych miseczkach.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: