Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
udka kurczaka wędzone 2 sztuk
kukurydza konserwowa 1 puszka
fasola czerwona konserwowa 1 puszka
szczypiorek 2 pęczek
ser żółty 150 gramów
majonez 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Z udek usunąć skórę i kości, a
mięso pokroić w kostkę, wrzucić do salaterki. Dodać oczyszczony, drobno posiekany
szczypiorek,
ser pokrojony w kostkę lub w krótkie słupki oraz odsączone z zalewy
fasolę i
kukurydzę. Wymieszać z
majonezem, przyprawić
solą i
pieprzem, schłodzić.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: