Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
buraki ćwikłowe 500 dekagramów
groszek konserwowy 1 puszka
jabłka 2 sztuk
ogórki konserwowe 4-5 sztuk
cebule 2 sztuk
żółty ser 15 dekagramów
majonez 3/4 szklanek
cukier według uznania
pieprz według uznaniasół według uznaniaWykonanie:Wyszorowane
buraki ugotować w łupinie, obrać, zetrzeć na tarce (o dużych oczkach), dodać pokrojone w kostkę
jabłka,
ogórki oraz
cebulę. Wsypać osączony
groszek oraz grubo utarty
żółty ser. Wymieszać z
majonezem oraz przyprawić do smaku.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: