Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
tuńczuk w zalewie 2 puszka
natka pietruszki 2 łyżek stołowych
cebula 2 sztuk
sok z cytryny według uznania
sałata według uznania
majonez według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Posiekana
cebule parzymy wrzątkiem, hartujemy, kładziemy do salaterki skrapiamy
cytryna, dodajemy rozdrobnionego
tuńczyka,
zieleninę i
przyprawy. całość rozkładamy na liściach
sałaty, polewamy
majonezem i już można podać.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: