Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
bulion warzywny 1.5 litrów
śmietana 18 25 dekagramów
żółtka 2 sztuk
żółty ser 2 łyżek stołowych
makaron 12 dekagramówWykonanie:Do
bulionu należy dodać
śmietanę, doprowadzić do wrzenia.
Żółtka rozmieszać, rozprowadzić wrzącą zupą, dodać
starty ser, doprawić do smaku
solą. Podawać z ugotowanym osobno
makaronemAutor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: