ßßß Cookit - przepis na Zupa neapolitańska

Zupa neapolitańska

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
bulion warzywny 1.5 litrów
śmietana 18 25 dekagramów
żółtka 2 sztuk
żółty ser 2 łyżek stołowych
makaron 12 dekagramów
Wykonanie:
Do bulionu należy dodać śmietanę, doprowadzić do wrzenia. Żółtka rozmieszać, rozprowadzić wrzącą zupą, dodać starty ser, doprawić do smaku solą. Podawać z ugotowanym osobno makaronem
Autor: Kasia i Tomek
Zobacz inne przepisy użykownika!
Zupy
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7893/Zupa-neapolitanska