Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
kisiel cytrynowy 1 sztuk
margaryna 0,5 kostek
cukier 0,5 krople
mąka ziemniaczana 1 łyżek stołowych
jabłka 2 sztuk
biszkopt pojedynczy 1 sztukWykonanie:Obrane
jabłka zetrzeć na tarce. Zagotować 2 szklanki
wody, dodać
cukier,
margarynę i
jabłka, gotować 5 minut.
Kisiel z
mąką rozprowadzić w 1/4 szklanki
wody i połączyć z
jabłkami, zagotować. Masę
kisielowo-
jabłkową przełożyć na spód
biszkoptowy i schłodzić. Podawać posypane
cukrem pudrem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKomentarze:Autor: anonimData: 2010-11-10ja znam trochę łatwiejszy przepis bez
biszkoptu i
kisielu ale ten tez jest niezłyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: