Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 6 sztuk
ser żółty 100 gramów
szczypiorek 1 sztuk
rzodkiewka 1 pęczek
majonez według uznania
sałata według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Gotujemy
jajka na twardo, odbieramy i kroimy w plasterki albo dużą kostkę. Myjemy i drobno siekamy
szczypiorek.
Rzodkiewkę i
żółty ser ścieramy na tarce( najlepiej o dużych oczkach) następnie mieszamy ze
szczypiorkiem i
jajkami. Liście
sałaty myjemy i osuszamy. Do sałatki dodajemy
majonez, delikatnie mieszamy oraz doprawiamy
solą.
Sałatkę układamy na liściach
sałaty.Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: