Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
gęś 1 kilogramówtłuszcz 6 dekagramów
jabłka winne 50 dekagramów
majeranek 1 łyżek stołowych
woda 0.5 szklanek
sól według uznaniaWykonanie:Rozgrzać w szybkowarze tłuszcz, obrumienić na nim kawałki gęsi, poprzekładać połówkami oczyszczonych z gniazd nasiennych
jabłek, podlać
wodą, posypać
mięso solą. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 30 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego.Uwagi:
Gęś lub
kaczka w kawałkachPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: