Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
papryka czerwona 2 sztuk
twaróg 15 dekagramów
szynka drobiowa 15 dekagramów
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
majonez 4 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Papryki piecz 15 min. w temp. 200 st. Obierz, oczyść. Strąk pokrój na cząstki. Wymieszaj
twaróg z
posiekaną szynką. Dodaj posiekanej
natki lub
szczypiorku. Połącz z
majonezem. Przypraw do smaku
solą i
pieprzem.Kawałki
papryki posmaruj przygotowanym nadzieniem.
Zwiń. Roladki pospinaj wykałaczkami.Uwagi:Możesz podać na liściach
sałaty lub na grzankach z
bułki.Autor: amr5Zobacz inne przepisy użykownika!Zapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: