ßßß Cookit - przepis na Tatarski sos do pasztetu

Tatarski sos do pasztetu

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 8
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
majonez 250 mililitrów
korniszony 2 łyżek stołowych
grzyby marynowane 2 łyżek stołowych
jajka 2 sztuk
koperek 2 łyżek stołowych
szczypiorek 2 łyżek stołowych
śmietana 2 łyżek stołowych
pieprz biały według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Wymieszać majonez z 2 łyżkami posiekanych korniszonów, 2 łyżkami posiekanych grzybków, 2 jajkami ugotowanymi na twardo i posiekanymi, 2 łyżkami posiekanego koperku, 2 łyżkami posiekanego szczypiorku oraz 2 łyżkami śmietany. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Grzybów
Potrawy z Jaj
Sosy i pasty
Wielkanoc
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/12016/Tatarski-sos-do-pasztetu