Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
majonez 250 mililitrów
korniszony 2 łyżek stołowych
grzyby marynowane 2 łyżek stołowych
jajka 2 sztuk
koperek 2 łyżek stołowych
szczypiorek 2 łyżek stołowych
śmietana 2 łyżek stołowych
pieprz biały według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Wymieszać
majonez z 2 łyżkami posiekanych
korniszonów, 2 łyżkami posiekanych
grzybków, 2
jajkami ugotowanymi na twardo i posiekanymi, 2 łyżkami posiekanego
koperku, 2 łyżkami posiekanego
szczypiorku oraz 2 łyżkami
śmietany. Mieszając, doprawić do smaku
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówPotrawy z JajSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: