ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoborowiki suszone 50 gramówwieprzowina 200 gramówwywar z warzyw 1 litrówśmietana 1 szklanekmakaron 3 szklanekser utarty 3 łyżek stołowychnatka pietruszki 4 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Grzyby i mięso wymyć pod bieżącą letnią wodą, następnie ugotować do miękkości. Wywar przecedzić, połączyć z wywarem z warzyw. Grzyby drobno posiekać . Mięso pokroić w kostkę. Wrzucić do wywaru . Zaprawić śmietaną, wymieszać z serem, zieleniną i oddzielnie ugotować z makaronem. Podawać od razu zaraz po przyrządzeniu.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!ZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: