ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegowywar z warzyw 1 szklanekśmietana 1 szklaneknatka pietruszki 2 łyżek stołowychmasło 0,5 łyżek stołowychmąka 1 łyżek stołowychsól według uznaniasok z cytryny według uznaniaWykonanie:Masło roztopić i wymieszać z mąka, nie rumieniec. Rozprowadzić wywarem, mieszając zagotować. Odstawić. Wymieszać ze śmietaną, dodać nać pietruszki. Przyprawić solą i sokiem z cytryny do smaku. Podawać do mięs na ciepło lub zimno.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyKomentarze:Autor: agaData: 2012-05-05Sos pychotka, zrobiłam dzisiaj na obiad.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: