ßßß Cookit - przepis na Sos tatarski

Sos tatarski

Wykonanie

« Powrót  
Sos tatarski
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 6
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
marynowane grzybki 3 sztuk
ogórki korniszone 3 sztuk
jajka 2 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznania
majonez 5 łyżek stołowych
papryka marynowana 1 sztuk
cebulka marynowana 5 sztuk
Wykonanie:
Ugotuj jajka na twardo, obierz i pokrój. Posiekaj korniszony, grzybki, cebule i paprykę. wymieszaj wszystko z majonezem i dopraw sola i pieprzem.
Autor: aisha40
Zobacz inne przepisy użykownika!
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7790/Sos-tatarski