Wykonanie
« Powrót  
Sos tatarskiDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
marynowane grzybki 3 sztuk
ogórki korniszone 3 sztuk
jajka 2 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznania
majonez 5 łyżek stołowych
papryka marynowana 1 sztuk
cebulka marynowana 5 sztukWykonanie:Ugotuj
jajka na twardo, obierz i pokrój. Posiekaj
korniszony,
grzybki,
cebule i
paprykę. wymieszaj wszystko z
majonezem i dopraw
sola i
pieprzem.Autor: aisha40Zobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: