ßßß Cookit - przepis na Sos ravigotte

Sos ravigotte

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
szpinak ugorowany i przetarty 200 gramów
majonez 200 litrów
sok z cytryny według uznania
sól według uznania
cukier według uznania
Wykonanie:
Wymieszać dobrze majonez ze szpinakiem i doprawić solą, cukrem oraz sokiem z cytryny.
Uwagi:
Sos ten podaje się do wędlin i galaretek.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/4749/Sos-ravigotte