Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
szpinak ugorowany i przetarty 200 gramów
majonez 200 litrów
sok z cytryny według uznania
sól według uznania
cukier według uznaniaWykonanie:Wymieszać dobrze
majonez ze
szpinakiem i doprawić
solą,
cukrem oraz
sokiem z cytryny.Uwagi:Sos ten podaje się do
wędlin i
galaretek.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Sosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: