« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegosałata czerwona 1 sztukogórek 1 sztuksos sałatkowy francuski 1 sztukbrzoskwinie w puszce 3 sztukananas w puszce 1 sztuksłonecznik ziarno 1 łyżek stołowychziarno sezamowe 1 łyżek stołowychsok ananasowy 2 łyżek stołowycholej 3 łyżek stołowychWykonanie:Sałatę umyć. Dwie łyżki soku ananasowego połączyć z 3 łyżkami oleju i sosem sałatkowym. Dodać słonecznik i sezam.Ogórek, brzoskwinie i ananasy pokroić w kostkę i połączyć z sosem. Sałatkę podawać na liściach sałaty.Uwagi:brzoskwinie z puszki - 3 sztuki ananasy - 1 puszkaAutor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: