Wykonanie
« Powrót  
Sos remouladeDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
majonez 250 gramów
jajko na twardo 3 gramów
musztarda 1 łyżek stołowych
szalotka 1 sztukWykonanie:
Cebulkę obrać, drobno posiekać.
Jajka obrać, pokroić w drobną kostkę.Gotowy
majonez wymieszać z
musztardą, a następnie z
cebulką i
jajkami. Podawać do zimnych
mięs, potraw z drobiu, warzyw o mniej wyraźnym smaku.Potrawy z JajSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: