Wykonanie
« Powrót  
PstrągDodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
pstrąg świeży 1 sztuk
pietruszka 1 pęczek
przyprawa do ryb 1/2 łyżek deserowych
papryka słodka 1 łyżek deserowych
cytryna 2 plastry
oliwa według uznania
papryczka chili według uznaniaWykonanie:
Pstrąga oczyścić, wymasować przyprawami, nadziać
pietruszką-nie siekać! i pokrojoną
papryką. Owinąć szczelnie folią, włożyć do piekarnika - 200st * 50 minut. Po wyjęciu wyrzucić
pietruszkę, skropić
oliwą i
cytryną, podawać z frytkami.Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: