ßßß Cookit - przepis na Pstrąg

Pstrąg

Wykonanie

« Powrót  
Pstrąg
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
pstrąg świeży 1 sztuk
pietruszka 1 pęczek
przyprawa do ryb 1/2 łyżek deserowych
papryka słodka 1 łyżek deserowych
cytryna 2 plastry
oliwa według uznania
papryczka chili według uznania
Wykonanie:
Pstrąga oczyścić, wymasować przyprawami, nadziać pietruszką-nie siekać! i pokrojoną papryką. Owinąć szczelnie folią, włożyć do piekarnika - 200st * 50 minut. Po wyjęciu wyrzucić pietruszkę, skropić oliwą i cytryną, podawać z frytkami.
Autor: Izka
Zobacz inne przepisy użykownika!
Potrawy z Ryb
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8348/Pstrag-